Få kæresten med på pigesex (én trekant)

Der er rigtigt mange mennesker, der går rundt med en masse frække fantasier om, hvad de godt kunne tænke sig at gøre, hvis de virkelig turde. Men det er bare de færreste, der nogensinde får taget springet og realiseret deres fantasier. Som f.eks. hvis man prøver at realisere en af mænds mest udbredte fantasier, nemlig at opleve sin kæreste sammen med en anden kvinde. Det går tit galt, men her er en kvinde, der har specialiseret sig i at hjælpe kvinderne over deres hæmninger. Vi har snakket med Jeanette, der har specialiseret sig i at føre kvinder ind i den biseksuelle verden.

– Jamen det hele startede nok med, at jeg synes, det er utroligt frækt at være sammen med piger. Lige siden jeg begyndte at gå i byen som teenager, hvor det kunne være ret at danse frækt med en veninde foran fyrene. Jeg sexede ellers med flere veninder, både singlerne og dem med kærester, men det var bare en slags venindeleg, som ingen af os tog særligt alvorligt. Indtil jeg mødte min nuværende mand, der var swinger, så sprang jeg ud i kvindelegene igen, fortæller Jeanette.

Og så fik Jeanette endelig afløb for alle de fantasier og tanker hun havde rumsterende. Allermest frække seancer med andre piger.

– Jeg gik amok i sexlegetøj, der skulle bruges særligt på mig selv og andre kvinder. Jeg tror, jeg er oppe på 25 forskellige strap-on dildotyper. Der er ikke noget frækkere end at tage en kvinde bagfra. Det er som om de bliver vildt overraskede over, at der pludselig kommer en pik bagfra, når nu det er en, der har bryster. Det er ret liderligt, og det er blevet lidt af et speciale for mig. Det var nok også derfor jeg begyndte at specialisere mig i at indføre nybegynder piger i pigesex verdenen. Sådan en jomfrutøs er nok noget af det frækkeste at få imellem fingrene for mig, siger Jeanette.

Jeanette og hendes mand har specialiseret sig i at melde ud til nybegynderpar, at de er gode at starte op med.

– Særligt fordi man undgår jalousi. De fleste mænd bliver jo ikke jaloux, fordi deres kvinde er sammen med en anden kvinde. Og kvinden bliver sjældent forskrækket, fordi vi kvinder er meget blidere. Og når vi endelig når derhen, hvor jeg stikker en masse ting op i hende, så er hun allerede så liderlig, at hun er ligeglad. Så bliver overgangen til fremmede mænd også mere naturlig, smiler Jeanette.

Som man kan høre, er det en rigtig god idé at starte sin karriere som swinger med at opsøge nogle rutinerede swingere.

– Springet fra kaffe og snak til sex kan være lidt svært. Nybegynderne tager ikke initiativet, så det ender altid med at være mig. Et godt trick, har jeg lært, er at tage pigen med på op i soveværelset og prøve lidt frækt undertøj. Efter et par rundvisninger for mændene løsner hun op og føler sig fræk, og så lader jeg hænderne vandre. Gør hende langsomt mere og mere liderlig. Hvis hun stadig er lidt nervøs, får hun bind for øjnene. Drengene ser på, mens jeg gør hende grænseløst liderlig. Efter et par orgasmer, alt efter hvordan hun fungerer, er hun klar til hvad som helst. Så er det typisk der jeg tager strap-on på og giver hende en baghyler og så begynder drengene at blande sig. Det er en rigtig god måde at åbne op på, forklarer Jeanette.

Jeanette og hendes mand sexer kun når de er sammen, men det kan godt ske, at de kun har en kvinde eller mand hjemme. Oftest en kvinde.

– Vi er ret enige om grænser, og har aldrig haft nogle jalousi oplevelser imellem os, men en gang blev en kvinde pludselig ked af det, fordi hun opdagede at jeg suttede den af på hendes mand. Jeg havde ellers givet hende bind for øjnene og tog hende bagfra. På et tidspunkt byttede jeg så plads med min mand, der havde godkendt det med hendes mand. Så mens min mand tog hende bagfra, listede jeg over og gav fyren et blowjob. Han var lidt af en råber, så det opdagede hans kæreste. Men vi snakkede om det alle sammen, og hun var bare blevet overrasket, men selvom man skal snakke alt igennem, inden man kaster sig ud i det her, så kan man aldrig forudsige sin reaktion 100%. Så man skal starte forsigtigt. F.eks. hos et erfarent par som os, smiler Jeanette.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *